top of page
Afbraak ijzerconstructies

AFBRAAK IJZER- & METAALCONSTRUCTIES IN OOST-VLAANDEREN

arrow
Anchor 1

AFBRAAK IJZER- & METAALCONSTRUCTIES

BENT U OP ZOEK NAAR EEN PARTNER DIE OP EEN DESKUNDIGE MANIER OUDE IJZEREN CONSTRUCTIES AFBREEKT?

Dan bent u precies bij de juiste man: Wesley Temmerman in Lochristi. Als schroothandel zijn we expert op het gebied van alle recyclage van industrieel oud ijzer en oud metaal: oude heftrucks, oude bussen, vrachtwagens of tractoren en rupskranen, we breken het deskundig af of laden die op in onze containervrachtwagen. Wij breken loodsen af met inbegrip van de machines die er in staan. We maken fabrieken, winkels, loodsen en gebouwen leeg en ook oude serres breken we netjes af. Dit voor bedrijven én particulieren. Daarbij verwerken we zowel ferro metaal als non-ferro metalen. 

 

We beschikken over het nodige las- en breekmateriaal, een professionele brander met gas en lucht, een kraan en een containervrachtwagen van 26 ton. Alsook een depanneur van 3,5 ton ook met een laadkraan zodat we bij moeilijk te bereiken plaatsen geraken.

 

Bovendien kunt u bij ons terecht voor het plaatsen van containers voor al uw oude metalen, dus we nemen alles mee en laten uw pand vlekkeloos achter.

Afbraak ijzer- en metaalconstructies 16.jpg
foto's

VOOR DE AFBRAAK VAN METAALCONSTRUCTIES, IJZERCONSTRUCTIES, OUDE MACHINES, LOODSEN, SERRES IS ER ÉÉN ADRES: WESLEY TEMMERMAN, UW ALL-ROUND RECYCLAGEBEDRIJF EN SPECIALIST IN METAAL- EN IJZERVERWERKING.

bottom of page