top of page
Containers 2x2 meter - ideaal voor oud ijzer.jpg

PLAATSEN MINICONTAINERS & AFZETCONTAINERS VOOR UW SCHROOTAFVAL

arrow

PLAATSEN VAN CONTAINERS

MINICONTAINERS & AFZETCONTAINERS

Anchor 1

Heeft u uw zolder of kelder opgeruimd en heeft u een grote hoeveelheid oud ijzer waar u vanaf wilt? Wij plaatsen minicontainers van 2 op 2 meter bij u op locatie. Of grotere afzetcontainers die snel kunnen worden opgehaald.

Op voorwaarde dat u de container zelf degelijk vult, is de huur hiervan GRATIS.

Bent u klaar met vullen? Geef ons een seintje en wij komen zo snel mogelijk bij u om de container op te halen en u te vergoeden voor uw oude metalen. 

Heeft u veel plaats en heeft u regelmatig een container nodig? Bij ons heeft u de mogelijkheid om voor langere tijd een container op maat te huren. Rekening houdend met uw persoonlijke noden bepalen we de grootte en de ophaalfrequentie van de container(s). U hoeft uw metalen niet zelf te sorteren, wij nemen deze taak met plezier van u over.

Onze onderneming is gevestigd in Zeveneken, een deelgemeente van het Oost-Vlaamse Lochristi, maar wij opereren ook rondom Lokeren, Sint-Niklaas, Berlare, Hamme, Dendermonde en Gent.  Wij werken zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Minicontainers 2x2 meter.jpg

Maak zonder verdere verplichtingen een afspraak voor het huren van uw container. Wij stellen ter plekke een vrijblijvende prijsofferte op.

WAT MAG ER IN DE CONTAINERS?

alle ferro- en non-ferrometalen: aluminium, lood, koper, staal, messing

loodbatterijen

klein ijzerafval: bouten, moeren, schroefjes, platen

huishoudelijke en industriële elektronica: computers, televisietoestellen, printers, telefoontoestellen, radio’s

elektromotoren: elektrische fietsen, rolstoelen, elektrische treintjes

kabels

andere huishoudelijke apparatuur: ventilatoren, ...

Zowel particulieren als kleine en/of grote ondernemingen kunnen een beroep doen op onze veelzijdige service voor éénmalige of periodieke huur van één of meerdere containers voor de opslag van oude metalen.

foto's

BEVINDT UW WONING OF BEDRIJFSPAND ZICH IN OOST- OF WEST-VLAANDEREN OF VLAAMS-BRABANT EN HEEFT U EEN BETAALBARE OPSLAGPLAATS NODIG VOOR UW OUDE METALEN? HUUR EEN CONTAINER BIJ SCHROOTHANDEL TEMMERMAN WESLEY IN LOCHRISTI.

bottom of page