top of page

OPHALEN & OPKOPEN AUTOWRAKKEN & TWEEDEHANDSWAGENS

arrow

OPKOPEN & OPHALEN VAN AUTOWRAKKEN

AUTOWRAKKEN VAN BEDRIJVEN & LANDBOUW

Is het wagenpark van uw bedrijf aan vernieuwing toe en zoekt u naar een betrouwbare opkoper voor uw bedrijfswagens? Onze schroothandel uit Lochristi biedt u steeds een eerlijke prijs voor al uw bedrijfswagens. Geen wagen is te groot of we komen hem halen met onze vrachtwagen van 26 ton met kraan. Wij kopen onder andere de volgende bedrijfsvoertuigen:

(kleine of grote) bestelwagens

camionetten

exportwagens

heftrucks

leasingwagens

lichte en/of zware vrachtwagens

tractors & landbouwvoertuigen

limousines

minibussen

oldtimers

Ophalen autowrakken in heel Oost-Vlaanderen.jpg

Hebben uw voertuigen verschillende deuken, ontbreekt er hier er daar een beetje lak of heeft u een paar technische storingen vastgesteld? Wij kopen ieder voertuig op, ongeacht de leeftijd, kilometerstand en algemene staat. Onze onderneming is gevestigd in Zeveneken, een deelgemeente van het Oost-Vlaamse Lochristi, maar wij opereren ook rondom Lokeren, Sint-Niklaas, Berlare, Hamme, Dendermonde en Gent. Bent u woonachtig in de provincie West-Vlaanderen of Vlaams-Brabant? Dan komen wij eveneens in actie voor het ophalen van uw autowrakken of tweedehandswagens. Wij werken zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Anchor 1

AUTOWRAKKEN VAN PARTICULIEREN

Bent u op zoek naar een opkoper voor uw personenwagen zonder hierbij uren tijd te verliezen aan het poetsen van uw auto, het plaatsen van zoekertjes en het onderhandelen met potentiële kopers? Of heeft u een oldtimer staan?

Verkoop uw privévoertuig binnen 24 uur aan onze schroothandel en ontvang een marktconforme en correcte prijs voor:

minibusjes

personenwagens

mobilhomes

terreinwagens

oldtimers

Bel ons voor de snelle verkoop van om het even welk wagentype of -merk, wij geven u een correcte prijs!

OPHALEN AUTOWRAKKEN OOST-VLAANDEREN

Is uw wagen betrokken geweest bij een ongeval en weet u geen blijf met uw autowrak? Wij kopen alle sloopauto’s op en komen ze bij u thuis ophalen. Nadien recycleren wij uw autowrak conform de OVAM-wetgeving. Wij betalen u steeds een eerlijke prijs voor uw wrak, vertrekkend van de geldende dagprijs voor oude metalen. Bel ons of vul een contactformulier in om de actuele prijs van uw oud ijzer te kennen.

Dankzij onze jarenlange ervaring in de opkoop van autowrakken en tweedehandswagens rekent u bij ons elke dag opnieuw op een vlotte en correcte service.

We komen heel snel tot bij u en dit in heel Oost-Vlaanderen! 

opkoop van autowrakken Lochristi
foto's

BENT U OP ZOEK NAAR EEN OFFICIËLE OPKOPER VOOR UW AUTOWRAK? SCHAKEL TEMMERMAN WESLEY IN, EERLIJKE AFSPRAKEN & PRIJZEN!

bottom of page